Lidmaatschap DAH

Om mee te doen aan (en korting te krijgen op) de activiteiten, georganiseerd door De Aangespannen Haflinger, dient u lid te zijn van de vereniging. Het lidmaatschap bedraagt slechts € 35,00 per jaar en, naast de georganiseerde activiteiten, krijgt u ook het verenigingsblad “De Postiljon” 4 keer per jaar thuisgestuurd zodat u altijd op de hoogte blijft van de aankomende evenementen, verslagen van wedstrijden en activiteiten en leest u hierin ook artikelen specifiek gericht op (het houden van en de verzorging van) ons prachtige ras.

Bent u door een activiteit of door de website enthousiast geworden en wilt u zich graag aansluiten bij onze vereniging? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen en op te sturen naar:

Annemarie Kranenborg
Molendwarsstraat 5
9494 RC  YDE

Tel.: 06 – 4399 5042
E-mailadres: dah.leden.adm@gmail.com

Aanmeldingsformulier 2018 met AVG

Opzegging
Mocht u het lidmaatschap willen opzeggen, dan dient dit per aangetekende post of per bevestigd e-mailbericht aan de ledenadministratie te worden bericht. Dit dient te gebeuren één maand voor het nieuwe kalenderjaar, derhalve uiterlijk op 30 november van het lopende kalenderjaar.